Despre Mnoela

Ce anume purtăm pe pielea noastră este o chestiune de alegere, la fel ca şi problema alimentaţiei, a modului de a petrece timpul liber sau a cărţilor pe care le citim. În privinţa cosmeticelor, alegerea se limita, până nu demult, la produse mai mult sau mai puţin nocive, pe bază de compuşi chimici de sinteză, însoţite de promisiuni şi de vise, care întârziau mereu să se adeverească. După multe şi multe etichete citite, în căutarea unor produse fără adăugiri sintetice, singura variantă de a avea cu adevărat un produs natural a devenit să le prepar eu însămi.
 
MNOELA a apărut în februarie 2011 din încurajarea şi susţinerea unui prieten, odată cu realizarea manuală a primelor balsamurilor pentru ten.
 
Toţi avem un talent în care ne regăsim, talent pe care îl putem valorifica oferind şi altora din darurile cu care am fost înzestraţi.
 
MNOELA s-a născut din dragoste pentru natural, pentru esenţe aromate, pentru arta şi ştiinţa îngrijirii corpului şi sufletului, pentru creaţie, pentru valorificarea şi repunerea ingredientelor naturale pe poziţia pe care o merită.
 
Astfel, ne-am specializat în crearea şi dezvoltarea de produse destinate îngrijirii trupului şi sufletului, oferind oamenilor momente de magie naturală precum şi produse compatibile cu organismul uman.
 
Marca MNOELA a fost creată pentru oamenii preocupaţi de sănătatea lor şi a celor dragi precum şi pentru cei care doresc să găsească momentele de bucurie, răsfăţ şi rafinament în tot ceea ce este natural.
 
Fiecare om se poate bucura de lucruri mărunte care se pot transforma în momente speciale. În timpul unei zile pot exista astfel de momente: un miros natural, care te poate face să trăieşti o anumită stare, atingerea unei creme naturale sau a unui ulei natural, o baie relaxantă cu uleiuri esenţiale, senzaţia plăcută şi proapătă a unui ten îngrijit.
 
Lumea cosmeticelor handmade mi s-a părut fascinantă: zeci de uleiuri volatile cu proprietăţi aromaterapeutice, uleiuri vegetale şi extracte din plante, cu efecte dintre cele mai complexe, unturi naturale care răsfaţă şi hrănesc cu adevărat pielea.
 
Am descoperit exfoliantele care lasă pielea fină şi vitalizată, unturile de corp care răsfaţă trupul şi simţurile, cremele proaspete care bucură tenul, serurile care fac minuni pentru pielea din jurul ochilor şi măştile care te scot din orice încurcătură.
 
Vă invităm aşadar, în universul MNOELA pentru a vă bucura, beneficia şi descoperi ceea ce natura are să vă ofere.
 
Fondator,
ing. chim. Mihaela Simona Isac
masterat în Chimie Terapeutică
masterat în Cosmetologie şi Dermofarmacie
  
  
  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!