Poze Unt pentru gomaj - Toate tipurile de ten

     
Pin It


Unt pentru gomaj - Toate tipurile de ten

Pret: 45 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Descrierea produsului: Tenul nostru are nevoie din când în când de o curăţare profundă şi sistematică, numită exfoliere sau gomaj – este o etapă importantă în procesul de îngrijire a tenului. Cu ajutorul gomajului pielea poate respira din nou, celulele moarte sunt îndepărtate, iar cremele pe care le folosim îşi pot arăta eficienţa. Produsul exfoliază delicat tenul, datorită ingredientelor naturale pe care le conţine, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Exfoliantul nu este destinat spălării feţei – nu face spumă.

  • Făina de coji de nucă îndepărtează celulele moarte de pe suprafaţa pielii, uşurând pătrunderea nutrienţilor, favorizează microcirculaţia, curăţă în profunzime eliminând impurităţile, lăsând faţa luminoasă şi curată.
  • Unturile şi uleiurile vegetale sunt emoliente, asigură hidratare, hrănire, calmare şi îngrijire.
  • Uleiurile esenţiale prezente în aceste exfoliante, completează această etapă de îngrijire a tenului. 

Mod de utilizare: se aplică în strat subţire, prin masaj circular fin, timp de 2-3 minute, pe un ten umed, curăţat în prealabil – eventual lăsaţi să mai acţioneze încă 5-10 minute, apoi clătiţi abundent tenul cu apă călduţă. La aplicare evitaţi pătrunderea apei în recipient, evitaţi contactul cremei cu mâinile neigienizate, folosiţi eventual o spatulă pentru prelevarea cantităţii dorite. Recomandat a se utiliza o dată pe săptămână.

Important: Gomajul se realizează evitand pleoapele şi zona ochilor. Gomajul este contraindicat tenurilor care prezintă telangiectazie (capilare sparte), tenurilor extrem de sensibile şi cu pielea subţire, tenurilor iritate, cât şi în cazul tenurilor acneice în care este suspectată o stare inflamatorie sau microbiană (pentru a elimina extinderea infecţiei).

Ingrediente (RO/INCI): unt de shea (butyrospermum parkii butter), ulei de caise (prunus armeniaca kernel oil), ulei de struguri (vitis vinifera seed oil), pudră de coajă de nucă (juglans regia shell powder), vit. E (tocopherol), ulei esenţial de geraniu (pelargonium rosae oil), ulei esenţial de lemongrass (cymbopogon flexuosus oil).

0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Exfoliere

Producator: Mnoela