Poze Ulei pentru masajul gingiilor - 10 ml

     
Pin It


Ulei pentru masajul gingiilor - 10 ml

Pret: 35 RON

Stoc limitat

Costurile de livrare nu sunt incluse

Nu de puţine ori când vine vorba de îngrijirea danturii, dinţii sunt cei care se bucură de atenţia noastră exclusivă. Gingiile şi sănătatea acestora sunt de multe ori ignorate sau trecute cu vederea. Gingia sănătoasă este esenţială pentru o dantură perfectă. Ea nu trebuie să sângereze la periaj, culoarea trebuie sa fie roz şi trebuie să se situeze la nivelul coletului dentar. Când apare retracţia gingivală, dintele devine sensibil la atingere şi la alimentele dulci, acre sau reci.
 
Masajul gingiilor cu degetul ocupă un loc foarte important în complexul igienic şi terapeutic. El elimină fenomenele de stagnare în ţesuturile gingivale, contribuie la activarea metabolismului şi eliminarea rezidurilor. Mulţi stomatologi sunt de părere că masajul gingival este una dintre cele mai eficiente metode de prevenire a afecţiunilor gingivale. Masajul corect şi executat la timp măreşte rezistenţa ţesuturilor gingivale.
 
Masajul gingiilor creşte durata de viaţă a dinţilor prin stimularea circulaţiei care “întăreşte” gingia. Astfel, gingia va fi mai bine lipită pe dinte, în comparaţie cu gingiile neîngrijite, mai roşii, umflate, la care circulaţia este încetinită şi celulele care luptă împotriva bacteriilor nu ajung la gingii. Masajul este indicat mai ales în cazul gingiilor retrase, al gingiilor din vecinătatea lucrărilor dentare. Având în vedere că majoritatea oamenilor au diferite forme de gingivită şi că mereu există o zonă în care gingia este retrasă, periajul dentar trebuie însoţit de masajul gingival. Această metodă de îngrijire a gingiilor are rol profilactic, alături de periajul dentar şi de folosirea corectă a aţei dentare şi a apei de gură (fără alcool) cu substanţe antimicrobiene. Toate acestea ajută la menţinerea unei igiene corecte şi a unei gingii sănătoase.
 
Pentru a păstra gingiile sănătoase este recomandat în fiecare seară, după periajul dinţilor, să se practice masajul gingiilor cu uleiuri esenţiale diluate în uleiuri vegetale.
Prin utilizarea periodică a „Uleiului terapeutic pentru masajul gingiilor”, vă puteţi îmbunătăţi sănătatea gingiilor şi a dinţilor, şi totodată ajutaţi la detoxifierea cavităţii bucale.
 
Saliva, prin componentele ei are un rol foarte important în remineralizarea şi protejarea dinţilor împotriva cariei neutralizind acizii produsi de placa bacteriană şi previne infecţiile de la nivelul gurii. Se ştie că în timpul nopţii scade cantitatea de salivă, gura este mult timp închisă, ceea ce facilitează formarea bacteriilor. Cariile se fac mai ales noaptea. De aceea seara, după periajul dinţilor este important masajul gingiilor cu uleiuri esenţiale special alese pentru igiena cavităţii bucale, diluate în ulei de susan. Aceste uleiuri esenţiale asigură protecţie pe tot parcursul nopţii.
 
Mod de utilizare: Cum se realizează masajul gingival? Este foarte simplu şi durează puţin. Trebuie doar să fim spălaţi pe mâini. Masajul gingival trebuie să fie efectuat regulat, cel puţin o dată pe zi, preferabil înainte de culcare, după ce vă periaţi dinţii. Aplicaţi 1-2 picături de ulei pe degetul mare şi pe degetul arătător şi apoi masaţi atât partea exterioară a gingiilor cât şi partea interioară prin mişcări dinspre gingie către dinţi. După terminarea masajului nu este necesară clătirea cavităţii bucale.
 
Ingrediente (RO/INCI): ulei de susan (sesamum indicum seed oil), şi uleiuri esenţiale special alese pentru proprietăţile antibacteriane sigure şi eficiente, antiinflamatorii, cicatrizante şi revigorante.
Gustul este specific uleiurilor esenţiale folosite pentru prepararea acestui ulei terapeutic.
 
Atenţie: NU este recomandat femeilor însărcinate, copiilor, epilepticilor, persoanelor cu hipertensiune sau cu boli grave.
A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Ulei pentru gingii

Producator: Mnoela

cantitate: 10 ml