Poze Spumă pentru demachiare şi curăţare delicată - Toate tipurile de ten - 160 ml

     
Pin It


Spumă pentru demachiare şi curăţare delicată - Toate tipurile de ten - 160 ml

Pret: 50 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere: Este un produs de curățare natural, solubil în apă, ce nu lasă reziduuri pe suprafața pielii. Prin textura sa lejeră ce combină senzaţia de fineţe cu cea de prospeţime, curăţă şi îndepărtează impurităţile şi machiajul de pe ten şi din zona ochilor. Având o formulă blândă fără alcool sau alte substanţe iritante, permite o curăţare delicată a tenului, fără a usca sau a irita pielea, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Previne deshidratarea, menţinând aspectul catifelat al pielii şi conferă o senzaţie de confort. Este o soluţie lavantă spumantă cu acţiune delicată. Conţine tenside blânde, de origine vegetală, tolerate inclusiv de pielea sensibilă sau fragilă. Poate fi folosită și pentru demachierea tenului.

Obs.: De ce nu folosim ingrediente cu efect antioxidant, hidratant sau diverse active cosmetice în produsele MNOELA destinate Pasului 1 – “Curățare și Demachiare”?

      Pentru că în etapa de “Curățare și Demachiere” produsul cosmetic este în contact cu pielea un timp scurt și ingredientele benefice pentru ten nu au timp să acționeze, fiind îndepărtate în totalitate prin clătire cu apă.

Mod de utilizare: Se utilizează dimineaţa şi seara, după folosirea Loţiunii sau a Laptelui demachiant (în cazul în care ați avut machiaj pe care l-ați îndepărtat cu un demachiant). Se aplică generos pe ten, gât şi decolteu apoi se masează cu mişcări circulare pentru a dizolva şi îndepărta toate impurităţile sau machiajul. Se clăteşte bine cu apă călduţă. 

Continuă ritualul tău zilnic de îngrijire a tenului cu produsele MNOELA:


Ingrediente (INCI/RO): aqua, sodium cocoamphoacetate, glycerin, lauryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, sodium lauryl glucose (tenside de origine vegetală), pelargonium graveolens water (apă de geraniu), lavandula angustifolia flower water (apă de lavandă), decyl glucoside (tensidă de origine vegetală), glycerin (glicerină), lactic acid (acid lactic), pelargonium rosae oil (ulei volatil de geraniu), benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid (conservant cosmetic aprobat pentru produsele bio/ naturale).


Obs.:

Există mai multe tipuri de demachiante:

  • Lapte demachiant
  • Loțiune demachiantă
  • Apă micelară
  • Ulei demachiant
  • Șervețele demachiante


Câteva informații despre produsele demachiante:

  • Este recomandat să le folosiți în cazul în care ați avut machiaj pe față.
  • Singurul rol al demachiantelor este de a îndepărta machiajul - este un pas anterior folosirii produsului de curățare a tenului. 
  • Nu sunt perfect solubile în apă și este necesar, după folosirea lor, să curățați apoi tenul cu un produs de curățare solubil în apă, cum este Spuma pentru curățare
  • Indiferent de tipul lui, demachiantul NU curăță tenul, iar după clătire lasă o peliculă pe suprafața tenului, peliculă ce conține substanțe tensioactive ce vor rămâne pe ten - de aceea este indicat să folosiți ulterior și un produs de curățare solubil în apă.


0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: PASUL 1- Demachiere şi curățare

Producator: Mnoela