Poze Spray nutritiv, hidratant şi protector pentru toate tipurile de păr - 100 ml

     
Pin It


Spray nutritiv, hidratant şi protector pentru toate tipurile de păr - 100 ml

Pret: 47 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Descrierea produsului: Acest spray natural şi protector este realizat din ingrediente special alese pentru proprietăţile benefice asupra firului de păr. Oferă protecţie firelor de păr, hrăneşte, netezeşte, fortifică şi dă strălucire părului. În acelaşi timp conferă volum părului.

  • Apele florale de neroli şi geraniu sunt benefice pentru orice tip de păr, conferă strălucire şi frumuseţe firelor de păr.
  • Keratina vegetală este o substanţă microproteică obţinută din grâu, compusă din aminoacizi similari cu cei prezenţi în păr. Este un activ reputat pentru îngrijirea părului, fortifiant şi protector cu efecte imediate. Protejează firele de păr de influenţe negative cum ar fi coafarea agresivă, periatul intens, razele solare, decolorarea, aplicare de permanent. Spre deosebire de alte proteine hidrolizate această substanţă este de tip "low-molecular" (250-1000 Dalton) ce constă în oligopeptide cu până la 10 aminoacizi. Activele microproteice penetrează adânc în firul de păr, aceasta fiind o condiţie necesară pentru repararea, întărirea şi protejarea părului din interior. Formează un film protector semnificativ pe firele de păr, se ataşează de firele de păr şi rămâne după clătire, se absoarbe în mod preferenţial în părţile mai vulnerabile ale firului de păr, moderează absorbţia dar şi pierderea rapidă a apei, întăreşte firele de păr din interior, protejează, repară şi restructurează, părul de la cuticule până la cortex. Sunt necesare cca 6 -7 minute pentru a pătrunde în firul de păr.
  • Colagenul vegetal este fortifiant capilar, întăreşte şi îmbracă firele de păr.
  • Panthenolul, pentru păr, este fortifiant şi reparator, dă strălucire firului de păr.
  • Uleiul volatil de geraniu este un veritabil parfumant nobil, intens, cu note dulci-florale.

Mod de utilizare: Se aplică pe părul proaspăt spălat, umed sau uscat, prin pulverizare pe toată lungimea părului. Nu necesită clătire. Pentru bune rezultate folosiţi acest spray după fiecare spălare şi îngrijire a părului cu celelalte produse destinate îngrijirii părului şi scalpului din gama Mnoela.

Ingrediente (RO/INCI): apă (aqua), apă de neroli (citrus aurantium amara flower water) apă de geraniu (pelargonium graveolens water), keratină vegeteală (hydrolyzed wheat protein), colagen vegetal (hydrolyzed yeast extract, salix nigra bark extract) panthenol (panthenol), ulei volatil de geraniu (pelargonium rosae oil).

0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Spray după spălare

Producator: Mnoela

cantitate: 100 ml