Poze Spray antibacterian pentru împrospătarea respiraţiei - 30 ml

     
Pin It


Spray antibacterian pentru împrospătarea respiraţiei - 30 ml

Pret: 35 RON

Stoc limitat

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descrierea produsului: Reîmprospătează-ţi respiraţia ori de câte ori ai nevoie. Spray-ul pentru gură de la MNOELA este alternativa vegetală la produsele de pe piaţă destinate igienei dentare, este 100% natural, nu conţine alcool, este 100% comestibil.

Datorită xylitolului, reduce aciditatea din cavitatea bucală, împiedică procesele de fermentare, are efect anticarie şi antitartru, efect de hidratare a gingiilor şi a cavităţii bucale, este un antibacterian sigur şi eficient, antiinflamator, cicatrizant şi revigorant datorită uleiurilor esenţiale. Este ideal pentru reîmprospătarea respiraţiei dar şi pentru eliminarea bacteriilor din cavitatea bucală. Combinaţia complexă de ingrediente active îl face nelipsit din gama de produse destinate igienei dentare.

Avantaje:

  • Prospeţime instantanee şi de durată a respiraţiei

  • Asigură o protecţie eficientă întregii cavităţi bucale

  • Ambalaj mic, uşor de transportat, ideal pentru călătorii

Mod de utilizare: soluţia se pulverizează în cavitatea bucală ori de câte ori simţiţi nevoia. Agitaţi înainte de folosire. Evitaţi contactul cu ochii.

Ingrediente (RO/INCI): apă (aqua), xylitol (xylitol), săruri de sodiu ale acidului levulinic şi anisic din fenicul (sodium levulinate, sodium anisate), uleiuri esenţiale special alese pentru igiena cavitaţii bucale, glucozide derivate din tărâţe de grâu, tenside non-ionice derivate din ulei de cocos, palmier şi porumb, co-emulsifiant vegetal cu proprietăţi hidratante, umectante şi de conservare (caprylyl/capryl wheat bran/straw glycosides, aqua, fusel wheat bran/straw glycosides, polyglyceryl-5 oleate, sodium cocoyl glutamate, glyceryl caprylate).

Atenţie: NU este recomandat femeilor însărcinate, copiilor, epilepticilor, persoanelor cu hipertensiune sau cu boli grave.

A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Spray pentru împrospătarea respirației

Producator: Mnoela

cantitate: 30 ml


Adauga un comentariu: