Poze Ser tip mască cu uleiuri esenţiele - pentru scalp. Revitalizant capilar 120 ml

     
Pin It


Ser tip mască cu uleiuri esenţiele - pentru scalp. Revitalizant capilar 120 ml

Pret: 69 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Descrierea produsului: Stimulează circulaţia sanguină, promovează creşterea părului, ameliorează eczema, combate mătreaţa, echilibrează secreţia de sebum, eliberează foliculii congestionaţi, echilibrează scalpul uscat dar şi cel gras, hrăneşte şi netezeşte firele de păr.

 • Uleiul de ricin este un ulei renumit pentru proprietăţile de regenerare şi fortificare a părului, genelor şi sprâncenelor. Favorizează creşterea părului.
 • Uleiul de avocado catifelează şi regenerează pielea. Delicat cu pielea sensibilă. Penetrează foarte bine pielea, este emolient. Util în regenerarea părului deteriorat.
 • Uleiul de cânepă este un ulei vegetal excepţional. Graţie conţinutului său în acizi omega 3 şi 6 acesta prezintă o compoziţie similară lipidelor pielii şi se plasează printre uleiurile vegetale cele mai bogate în acizi graşi esenţiali. Hidratant, regenerant şi revitalizant, este un ulei util în special pentru pielea uscată, matură, iritată, obosită sau deshidratată. Are efect antiinflamator. Hrăneşte părul şi ameliorează lipsa de elasticitate şi volum, are efect de netezire asupra firelor de păr, conferă strălucire părului.
 • Uleiul de măsline este nutritiv, hidratant şi emolient, cicatrizant, cu remarcabile calităţi antioxidante, calmante şi protectoare împotriva efectelor nocive ale mediului extern. Protejează culoarea părului şi conferă strălucire, hrăneşte şi vitalizează părul, hidratează scalpul, întăreşte părul.
 • Uleiul de chimen negru este un ulei antiîmbătrânire veritabil, hrănitor, circulator, purifiant. Fortifiant capilar. Antiseptic, antiinflamator, antimicotic şi antialergic recunoscut.
 • Uleiul de neem este excepţional de bogat, cu aplicaţii universale pe piele, ten, scalp, mâini. Este recomandat în caz de eczeme, psoriazis, mătreaţă, arsuri, răni, negi, herpes, erupţii cutanate, căderea părului.
 • Uleiul esenţial de rozmarin este util pentru revitalizarea scalpului, echilibrează secreţia de sebum, stimuleată circulaţia sanguină, înlesneşte pătrunderea nutrienţilor la nivel cutanat, calmează scalpul iritat.
 • Uleiul esenţial de ylang-ylang are efect stimulativ asupra scalpului, promovând creşterea părului, calmează pielea sensibilă a scalpului, echilibrează secreţia de sebum.
 • Uleiul esenţial de cimbru stimulează microcirculaţia, echilibrează secreţia de sebum.
 • Uleiul esenţial de lavandă este recomandat pentru efectul de regenerare al pielii, echilibrează secreţia de sebum, este indicat pentru probleme ale pielii: iritaţii, eczeme.
 • Uleiul esenţial de tea tree nu ar trebui să lipsească din niciun cămin. Este util în tot felul de infecţii virale, bacteriene sau fungice. Este un dezinfectant puternic şi poate fi aplicat cu moderaţie inclusiv la copiii mici. Este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice. Este recomandat pentru mătreaţă, scalp cu probleme.
 • Uleiul esenţial de salvie este antifungic, antibacterian şi antiviral remarcat pentru ameliorarea diverselor probleme şi infecţii cutanate. Are efect de regenerare şi fortifiere a scalpului.
 • Uleiul esenţial de cedru de virginia este recunoscut ca decongestionant venos, tonic, circulator.
 • Uleiul esenţial de oregano este antiseptic, bactericid, fungicid, paraziticid, stimulant, tonic. Ideal pentru piele, păr şi scalp, igienă intimă, micoze. Este recomandat pentru mătreaţă, iritaţii ale scalpului.
 • Uleiul esenţial de dafin este un ulei încălzitor, cu aromă proaspătă şi puternică, antibacterian cu spectru larg, antiseptic şi antalgic recunoscut. Recomandat pentru micoze şi infecţii cutanate, probleme circulatorii.

Mod de utilizare: Se aplică pe scalp, sub formă de tratament timp de 2-3 luni, cu aplicare de 2 ori pe săptămână. Se masează bine scalpul câteva minute, după care, eventual, pe toată lungimea părului se poate aplica ulei de măsline. Se lasă să acţioneze preferabil peste noapte, acoperind capul cu o folie de plastic şi apoi cu un batic, iar dimineaţa se şamponează şi se spală părul ca de obicei.

Ingrediente (RO/INCI): ulei de ricin (ricinus communis seed oil), ulei de cânepă (cannabis sativa seed oil), ulei de avocado (persea gratissima oil), ulei de chimen negru (nigella sativa seed oil), ulei de măsline (olea europaea oil), ulei de neem (melia azadirachta oil), ulei esenţial de rozmarin (rosmarinus officinalis oil), ulei esenţial de ylang-ylang (cananga odorata flower oil), ulei esenţial de salvie (salvia officinalis oil), ulei esenţial de cedru de virginia (juniperus virginiana wood oil), ulei esenţial de lavandă (lavandula angustifolia oil), ulei esenţial de tea-tree (melaleuca alternifolia oil).

0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Ser tip mască, tratamente

Producator: Mnoela

cantitate: 120 ml