Poze Ser pentru fermitatea şi întinerirea bustului - 100 ml

     
Pin It


Ser pentru fermitatea şi întinerirea bustului - 100 ml

Pret: 115 RON

Disponibil in stoc

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Sânii sunt formaţi din ţesut adipos, glande şi ţesut conjuctiv (care îi menţin fermi) şi sunt lipsiţi de musculatură. Odată cu trecerea timpului, glandele şi colagenul scad, fiind înlocuite de grăsime. Sistemul limfatic este bine reprezentat la nivelul sânilor, iar faptul că aceştia sunt lipsiţi de musculatură nu favorizează realizarea drenajul limfatic natural la acest nivel. Prin urmare este recomandată realizarea periodică a drenajului limfatic prin automasaj.
 
Masajul zilnic al sânilor, combinat cu drenajul limfatic, intensifică circulaţia sângelui în zona respectivă (creşte aportul de oxigen şi nutrienţi) contribuind astfel la tonifierea ţesuturilor, la regenerarea şi funcţionarea corespunzătoare a acestora precum şi la drenarea toxinelor acumulate la acest nivel. Ideal este ca masajul sânilor să se efectueze cu uleiuri şi nu cu creme, cum ar fi uleiul de germeni de grâu sau de susan, îmbogăţite cu uleiuri esenţiale care conţin fitoestrogeni şi alte ingrediente active vegetale, stimulând astfel creşterea şi tonifierea sânilor în mod natural.
 
Îngrijirea sânilor constă în întreţinerea şi menţinerea elasticităţii pielii pentru a ne bucura de un bust frumos cât mai mult timp.
 
Informaţii despre importanţa, beneficiile şi modul în care se realizează drenajul limfatic al sânilor puteţi găsi aici:


Descrierea produsului: Serul pentru bust este un ser complex cu efect de tensionare şi întinerire a pielii, formulat cu ingrediente ce conţin fitosteroli, recunoscuţi pentru efectul benefic asupra sânilor. 

  • Uleiul de germeni de grâu este recunoscut pentru proprietăţile de tonifiere a pielii, este elasticizant şi o sursă bogată de fitosteroli.
  • Uleiul de rosa mosqueta (măceşe) este un adevărat elixir pentru piele, regenerant, fermizant şi antirid.
  • Uleiul de susan este un ulei polivalent ce întârzie procesul de îmbătrânire a pielii, restructurează şi hidratează pielea, emolient excelent, destresant, calmant, uşor afrodisiac.
  • Extractul de Acmella este un activ tensor antirid, împiedică pierderea fermităţii pielii şi apariţia ridurilor profunde. Prin stimularea funcţiilor biomecanice ale fibroblastelor, ajută la reorganizarea structurii dermului şi netezeşte vizibil suprafaţa pielii. Este ideal pentru remodelarea pielii. Proprietăţile acestui extract vizează un efect pe termen lung şi mai puţin o acţiune temporară, reversibilă
  • Uleiul volatil de fenicul conţine fitosteroli cu acţiune similară estrogenilor.
  • Uleiul volatil din lemn de trandafir este un ingredient recunoscut şi pentru efectul refermizant şi regenerant.
  • Vitamina A este esenţială pentru dezvoltarea ţesuturilor şi integritatea structurală cutanată.
  • Vitamina E este un antioxidant potent, menţine hidratarea şi elasticitatea pielii.

Mod de utilizare: Uleiul are o textură bogată, o cantitate mică este suficientă. Se aplică sub formă de tratament timp de 3 săptămâni, de 2-3 ori pe zi, după igienizarea corpului. Puneţi o cantitate mică de ulei în palme, eventual frecaţi palmele între ele pentru a încălzi uşor uleiul, apoi masaţi sânii timp de aproximativ 10 minute prin mişcări circulare de masaj de intensitate confortabilă, până la absorbţia în piele. După 3 săptămâni se face o pauză de o săptămână, apoi se reia masajul. Rezultatele încep să apară după 2-3 luni de tratament. Pentru a favoriza absorbţia uleiului în piele, în timpul masajului puteţi pulveriza pe sâni ape florale de geraniu, trandafir, melisa, neroli, ylang-ylang.

Ingrediente (RO/INCI): ulei de germeni de grâu (triticum vulgare germ oil), ulei de măceşe (rosa moschata seed oil), ulei de susan (sesamum indicum seed oil), extract de acmella (spilanthes acmella flower extract), ulei esenţial de fenicul (foeniculum vulgare dulce seed oil), ulei esenţial de lemn de trandafir (aniba rosaeodora wood oil), vit. A, E (retinyl palmitate, tocopherol).

 

0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Zona bustului

Producator: Mnoela

cantitate: 100 ml