Poze Ser anticelulitic şi remodelant pentru împachetare corporală - 100 ml

     
Pin It


Ser anticelulitic şi remodelant pentru împachetare corporală - 100 ml

Pret: 115 RON

Stoc limitat

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descrierea produsului: Este un ser complex a cărui sinergie de ingrediente active îi conferă un efect lipolitic, încălzitor, circulator, drenant, anticelulitic, redând în acelaşi timp fermitatea pielii.

  • Uleiul de susan este un ulei polivalent ce întârzie procesul de îmbătrânire a pielii restructurează şi hidratează pielea, este un emolient excelent, destresant, calmant, uşor afrodisiac.

  • Uleiul de orez are o compoziţie interesantă, îmbină fitosterolii şi carotenoidele cu orizanolul şi acidul ferulic. Este un ulei antioxidant regenerator ce penetrează foarte bine pielea.

  • Pudra de fucus este o algă marină brună bogată în polifenoli şi polizaharide utilizată pe scară în cadrul tratamentelor spa şi talasoterapie sub formă de împachetări pentru slăbit, compoziții pentru tratarea vergeturilor şi a celulitei.

  • Extractul de Chili (extract de ardei iute) contribuie semnificativ la stimularea circulaţiei sanguine, este util în compoziţiile anticelulitice şi remodelante. Este drenant, limfotonic, încălzitor, antioxidant.

  • Vitamina A este esenţială pentru dezvoltarea ţesuturilor şi integritatea structurală cutanată.

  • Vitamina E este un bun antioxidant, menţine hidratarea şi elasticitatea pielii.

  • Uleiurile volatile special alese, crează o sinergie cu efecte: anticelulitic, lipolitic, încălzitor, circulator, drenant.

Mod de utilizare: Serul se aplică pe zonele afectate de celulită prin masaj de intensitate medie. Pielea se va acoperi cu folie de plastic (cea utilizată în bucătărie), iar compoziţia se va lăsa să acţioneze 40-50 de minute, după care pielea se va şterge cu un şervet, duşul nefiind indicat în următoarele ore deoarece substanţele continuă să acţioneze între 6-8 ore de la aplicare. Acest ser se foloseşte în cadrul unui tratament intensiv cu aplicare de 3-4 ori pe săptămână. După 3-4 săptămâni se face o pauză, apoi se poate relua tratamentul.

Procedura provoacă vasodilataţie cutanată (pielea se înroşeşte şi se încălzeşte).

Contraindicaţii: sarcină şi alăptare, afecţiuni hormonale, epilepsie, hipo şi hipertensiune arterială, varice, leziuni cutanate, răni deschise, afecţiuni dermatologice (dermatite, eczeme, keratosis pilaris, foliculită, psoriazis, cancer de piele), afecţiuni cardiace, respiratorii, hepatice şi renale.

A nu se expune pielea la soare pe durata tratamentului.

Ingrediente (RO/INCI): ulei de susan (sesamum indicum seed oil), ulei de orez (oryza sativa bran oil), pudră de fucus (fucus vesiculosus powder), extract de chili (capsicum frutescens fruit extract), extract de lemn dulce (glycyrrhiza uralensis root extract), vit. A, E (retinyl palmitate, tocopherol), uleiuri volatile special alese pentru efectele: anticelulitic, lipolitic, încălzitor, circulator, drenant.

0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse anticelulitice

Producator: Mnoela

cantitate: 100 ml