Poze Şampon nutritiv pentru toate tipurile de păr - 250 ml

     
Pin It


Şampon nutritiv pentru toate tipurile de păr - 250 ml

Pret: 35 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Descrierea produsului: „Şamponul pentru spălare delicată” este un amestec de tenside blânde şi eficiente derivate din ulei de cocos şi porumb, având un pH de 5,5 pentru a proteja cuticula firelor de păr şi scalpul, fiind destinat tuturor tipurilor de păr. Este îmbogăţit cu glicerină, panthenol şi uleiuri esenţiale.

Mod de utilizare: Se aplică pe părul bine umezit, se masează cu delicateţe părul şi scalpul, apoi se limpezeşte foarte bine părul cu apă călduţă iar la final, chiar mai rece. Spălarea părului se face în funcţie de tipul de păr. Părul gras se spală la 2-3 zile (nu este recomandat a se spăla zilnic), iar părul uscat se spală săptămânal sau cel mult la 4 zile.

După spălare, se aplică pe părul umed „Balsamul hrănitor pentru toate tipurile de păr” - se lasă pe păr timp de 10-15 minute pentru a pătrunde în firul de păr keratina, după care se clăteşte abundent cu apă călduţă. Se stoarce părul, se usucă uşor cu prosopul după care se poate aplica pe firul de păr „Spayul nutritiv, hidratant şi protector pentru păr

Săptămânal se aplică „Serul tip mască cu uleiuri esenţiale pentru scalp” ce se lasă să acţioneze peste noapte, iar a doua zi dimineaţă se şamponează părul.

Ingrediente (RO/INCI): apă (aqua), apă florală de geraniu (pelargonium graveolens water), tensioactive de origine vegetală derivate din ulei de cocos şi porumb (Sodium cocoamphoacetate, Lauryl glucoside, Sodium Cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate, Coco glucoside, Decyl glucoside, Glyceryl oleate), glicerină (glycerin), panthenol (panthenol), acid lactic (lactic acid), uleiuri esenţiale de mentă, lavandă şi tea-tree (mentha arvensis oil, lavandula angustifolia oil, melaleuca alternifolia oil), benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid (conservant cosmetic aprobat pentru produsele bio/ naturale).

0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Șampon

Producator: Mnoela

cantitate: 250 ml