Poze Loţiune demachiantă - Toate tipurile de ten - 100 ml

     
Pin It


Loţiune demachiantă - Toate tipurile de ten - 100 ml

Pret: 30 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Descrierea produsului: Este un demachiant natural, neuleios şi revigorant ce curăţă şi îndepărtează impurităţile şi machiajul de pe ten şi din zona ochilor. Având o formulă blândă fără alcool sau alte substanţe iritante, permite o curăţare delicată a tenului, fără a usca sau a irita pielea. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Mod de utilizare: Seara şi/sau dimineaţa, pulverizaţi o cantitate suficientă de produs pe o dischetă demachiantă şi aplicaţi pe ten, gât şi decolteu cu mişcări circulare blânde, fără a freca sau întinde pielea. În cazul în care machiajul ochilor este rezistent la apă, se recomandă îndepărtarea acestuia, în prealabil, cu un ulei vegetal (exemplu cel de migdale). Demachierea ochilor se face în mod blând, fără a freca şi a agresa pielea sensibilă din acestă zonă.


Continuă ritualul tău zilnic de îngrijire a tenului cu produsele MNOELA:


Ingrediente (INCI/RO): aqua, pelargonium graveolens water (apă de geraniu), lavandula angustifolia flower water (apă de lavandă), lauryl glucoside (tensidă de origine vegetală), panthenol (panthenol), aloe barbadensis leaf powder (pudră de aloe vera), pelargonium rosae oil (ulei volatil de geraniu), benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid (conservant cosmetic agreat Ecocert pentru cosmetice bio, naturale).

Obs:

Există mai multe tipuri de demachiante:

  • Lapte demachiant
  • Loțiune demachiantă
  • Apă micelară
  • Ulei demachiant
  • Șervețele demachiante


Câteva informații despre produsele demachiante:

  • Este recomandat să le folosiți în cazul în care ați avut machiaj pe față.
  • Singurul rol al demachiantelor este de a îndepărta machiajul - este un pas anterior folosirii produsului de curățare a tenului. 
  • Nu sunt perfect solubile în apă și este necesar, după folosirea lor, să curățați apoi tenul cu un produs de curățare solubil în apă, cum este Spuma pentru curățare
  • Indiferent de tipul lui, demachiantul NU curăță tenul, iar după clătire, lasă o peliculă pe suprafața tenului, peliculă ce conține substanțe tensioactive ce vor rămâne pe ten - de aceea este indicat să folosiți ulterior și un produs de curățare solubil în apă.0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: PASUL 1- Demachiere şi curățare

Producator: Mnoela