Poze Deodorant solid Salvie - 45 ml

     
Pin It


Deodorant solid Salvie - 45 ml

Pret: 30 RON

Stoc limitat

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Antiperspirantele sunt nefiziologice şi pot favoriza apariţia hidrosadenitei, ca şi, în timp, a altor tulburări determinate de acumularea reziduurilor metabolice ("toxinelor") care ar fi trebuit să fie eliminate prin transpiraţie.

Fiziologice sunt doar deodorantele.

Descrierea produsului: Deodorantul nu lasă urme inestetice, nu blochează porii, dar previne formarea mirosurilor şi proliferarea bacteriilor, lasă pielea să respire şi este o alternativă sănătoasă şi eficientă la antiperspirantele clasice din comerţ, ce conţin chimicale periculoase. Nu este un antiperspirant, întrucât transpiraţia este un proces natural şi sănătos, prin transpitaţie, corpul eliminând toxinele, prin urmare nu este indicată blocarea acestui proces. El acţionează asupra bacteriilor de la nivelul pielii, neutralizând mirosul neplăcut. Untul de cacao este rezistent la oxidare, este emolient, îngrijeşte pielea şi o fereşte de uscarea excesivă pe care o produc, din păcate, multe alte deodorante convenţionale. Ceara de albine are acţiune restructurantă, elasticizantă şi catifelantă. Piatra de alaun este un ingredient consacrat în astfel de aplicaţii, este antibacterian, neutralizează mirosurile. Farnesolul este recunoscut pentru proprietăţile antimicrobiene şi bacteriostatice, este dezodorizant. Vitamina E joacă rol de conservant natural, antioxidant. Uleiurile esenţiale au rol antiseptic, antibacterian şi parfumant.  

 

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea curată într-un strat subţire, masând apoi uşor pentru a favoriza pătrunderea în piele. Pentru o mai bună aplicare, se recomandă a se ţine deodorantul în contact cu pielea câteva secunde pentru ca produsul să înceapă să se topească. Deodorantul nu pătează hainele şi nu lasă urme inestetice.

 

Ingrediente (RO/INCI): unt de cacao (theobroma cacao seed butter), ceară de albine (cera alba), ceară de candelilla (euphorbia cerifera cera), pudră de alaun (potassium alum), farnesol (farnesol), vit. E (tocopherol), uleiuri esenţiale.

0722304028 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Deodorante naturale cu piatră de alaun

Producator: Mnoela

cantitate: 45 ml